Mengenai Kami

My Telecommunication Sdn Bhd telah diperbadankan pada tahun 2000. Perniagaan utama Syarikat adalah penyediaan Perkhidmatan Telekomunikasi iaitu “panggilan diskaun” kepada sektor komersil dan kediaman.

Syarikat ini beroperasi dengan konsep yang sangat unik dan boleh dilaksanakan di mana Syarikat bersedia untuk memiliki perkongsian “perkongsian keuntungan” dengan semua rakan niaga mereka. Model Perniagaan ini sangat berjaya bahawa Syarikat telah membuat lebih daripada 10 jutawan dalam jangka masa yang singkat .

Syarikat telah melakukannya dengan baik bahawa sebuah syarikat tersenarai sedang memandang Syarikat pada ketika itu. Dan pada Tahun 2004, Syarikat telah diambil alih oleh syarikat yang disenaraikan di atas.

MyShop Marketing Sdn Bhd mempunyai model perniagaan yang sama untuk memanfaatkan Industri Barangan Pengguna dan Perkhidmatan kerana industri ini sihat, berkembang dan agak stabil serta risiko perniagaannya adalah lebih rendah berbanding dengan industri lain. Aktiviti perniagaan Syarikat terlibat dalam penyediaan Barangan Pengguna dan Perkhidmatan kepada Rakan Perniagaan dan orang awam secara umum.

MyTauke

'Semua Orang Boleh BERNIAGA & UNTUNG'

MYSHOP MARKETING SDN BHD (986345-W)

Suite 12B-07, 12th Floor,Wisma Zelan, No 1, Jalan Tasik Permaisuri 2, Bandar Tun Razak, 56000 Kuala Lumpur, Malaysia.

(+603) 9174 7199
enquiry@mytauke.com

Close Menu